Ring oss 08:00-18:00
Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852
E-post: info@primeroab.se

 

Flytthjälp Kristianstad med omnejd

Primero AB är en städfirma och flyttfirma som expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi erbjuder flytthjälp och bärhjälp i Kristianstad. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering, till packning,  Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt.För paketpris vänligen kontakta oss på kundservice. 
 

Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Kristianstad?


Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver.
 

flytthjälp Kristianstad

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flytthjälp Kristianstad kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag. Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Kristianstad. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Kristianstad.

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädning i Kristianstad! Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flytthjälp Kristianstad. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flyttfirma Kristianstad” som ”flyttstädning”