Ring oss 08:00-18:00
Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852
E-post: info@primeroab.se

 

Flyttstädning Kristianstad.

Primero AB är en väl etablerad städfirma i Kristianstad som expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi är verksamma i Kristianstad, Åhus, Hässleholm och resten av Skåne län.

Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, flytthjälp och sanering i Kristianstad.

       Vi sköter flyttstädning Kristianstad så du kan fokusera på annat!

Med fokus på långsiktiga kundrelationer ser vi till att städningen utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Vi använder oss enbart av moderna hjälpmedel och av rengöringsmedel som är skonsamma mot ditt hem och miljön.

Flyttstädning Kristianstad.

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädning Kristianstad. 

Vi lämnar Garanti på flyttstädning Kristianstad, enligt denna städlista. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från städdagen.

 Förberedelse inför flyttstädning Kristianstad!

 

  1. Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  2. Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning Kristianstad.
  3. Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat.


Flyttstädnings priser är förre och efter RUT-avdraget.  inkl moms och fönsterputs.                             

 

Det finns många andra företag på marknaden som “luras” genom att ge ett billigt grundpris och sedan tillkommer massa “dolda avgifter”. Vi uppger direkt den totala kostnaden så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.
Vi har även städgaranti vilket innebär att om du efter städning besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning Kristianstad eller om du har några frågor till oss på Primero AB. Maila oss, eller fyll i formuläret 

Offert
  • Antal fönster? Delningsbara? Spröjsade?
  • Vänligen ange i kvm

Varför anlita oss för flyttstädning Kristianstad

flyttstädning Kristianstad

Primero AB flyttstädning Kristianstad vänder sig till små och stora företag, bostadsrättsföreningar med flera, men även till den privata sektorn i form av hushållsnära tjänster så som kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs, storstädning och etc...

Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början. Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredställande sätt samt nöjd med den service vi erbjuder.Genom att skräddarsydda arbetsbeskrivningar eller serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras.

Vi lämnar garanti på att varje kunds serviceavtal följs och slutförs enligt avtal.