Flytthjälp Med Kort Varsel

Flytthjälp Kristianstad

Primero AB är en flyttfirma som expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi erbjuder bärhjälp och flytthjälp Kristianstad.

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering, till packning,  Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. För paketpris vänligen kontakta oss på kundservice. 

Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp?

Du kan anlita oss för flytthjälp Kristianstad att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver.

Om du som kund vill påverka slutpriset finns det några enkla saker att tänka på. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Demontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt. flytthjälp Kristianstad kan ge dig tips & råd om hur du packar och demonterar.

Om du exempelvis bor i villa, gör det stor skillnad om dina flyttkartonger, tavlor, golvlampor etc. står samlade på entréplan istället för utspridda på olika våningsplan. Samma princip gäller vid lossning av godset. Inför transporten måste allt gots skyddas. För att allt ska gå så effektivt som möjligt rekommenderar vi er att ni plastar in era saker. Det gäller framförallt tavlor, TV:apparater, sängar etc. Emballage ingår i alla våra paket, som ni har tillgång till direkt efter bokningstillfället.

Vill ni påverka slutpriset ytterligare får ni gärna vara behjälpliga vid lastning och lossning. Besök oss gärna så berättar vi mer.

Flytthjälp KristianstadRing oss 08:00-18:00
Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852
E-post: info@primeroab.se